Wobbel Original balansbord - zonder vilt

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB009

Open-ended play met De Kleine Zebra (65)

De Wobbel Original zonder vilt is gemaakt van gelakt hout (transparante lak).

De Wobbel Original evenwichtsplank is een leuk en educatief hulpmiddel voor kinderen en volwassenen. Deze beukenhouten plank is ontworpen om balans, coördinatie en spierkracht te ontwikkelen. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt: als schommel, als brug, als tunnel, enz. De Wobbel plank is een kwaliteitsproduct, duurzaam en milieuvriendelijk. De Wobbel kan ook worden gebruikt om te ontspannen door er een kussen of deken op te leggen en te gaan liggen in een ontspannen positie. Het kan ook dienen als opstapje, brug, kruk, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De Wobbel is geschikt voor (jonge) kinderen, volwassenen en ouderen.


Ontdek alle trendy artikelen bij De Kleine Zebra voor een geslaagd cadeau!

115,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01-ORTNOF

CollectieWobbel Original
TypeBlank gelakt zonder vilt
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 30 %

Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

Dit is de Wobbel Original in een blank op waterbasis gelakt versie. Deze Wobbel heeft geen vilt aan de onderzijde.

De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming.

Afmetingen: ca. 90 x 30 centimeter.
Materiaal: beukenhout, EKO wolvilt. Kindvriendelijke watergedragen lak.
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar.
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3030902
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/01/2022
Het ziet er prachtig uit, kindje moet er nog aan wennen!
  • Door Anonymous A.
  •  de 02/05/2019
Super, helemaal top! Mooi product en leuk verpakt.
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories