Wondermooie, dromerige Rainbow Fairy pop

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP139

Fabelab Rainbow Valley (30)

Charmant & dromerig. Deze regenboog fee heeft alles in huis om het hart van jouw kapoen voor zich te winnen. Het is een zachte pop om overal mee naartoe te nemen, eindeloos mee te spelen, te fantaseren, .. kortom topspeelgoed voor kleintjes!

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-1901551121

CollectieRainbow Valley
TypePoppen
KleurMeerkleurig

Mooie Fabelab Rainbow Fairy met prachtige vleugels, geborduurde details en flashy schoenen. Ze nodigt elk kind uit in haar dromerige wereld en is gemaakt uit organische materialen. Haar lange benen en regenboog vleugels maken het makkelijk voor zelfs de kleinste handjes op haar op te pakken en door de kamer te 'vliegen'. Dankzij de uitstekende en zachte materialen van deze pop biedt ze troost en gaat ze een hele kindertijd mee.

Materiaal: 100% organisch katoen, met GOTS label - vulling uit gerecycleerd polyester

Afmetingen: 28 cm hoog

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab Rainbow Valley
Inspiratie en stories