Wondermooie glitterbeker - Bloemen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB847

Mini cadeautjes, maxi pret! (504)

Eén van de mooiste drinkbekers die je ooit hebt gezien! Deze kinderbeker heeft sprankelende glitters en prachtige bloemen. Als je uit de beker drinkt, verspreiden de glitters zich!

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305706

CollectieTafel & keuken
TypeBekers
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze leuke kids beker is gemaakt van stevig kunststof, heeft een dubbele laag en is vrij van BPA. De beker ziet er dus niet enkel mooi uit, maar is ook nog eens veilig. Met een beker als deze wordt elke maaltijd een feest!

  • Gewicht: 126 gram
  • Hoogte: 10,8 cm
  • Diameter: 7,5 cm
  • Breedte: 7,5 cm
  • Lengte: 7,5 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories