Zacht gelukspopje - Liv

Staat: Nieuw product

Haba

HAB574

Dit lieve knuffelpopje is jouw geluksbrenger en een bijzondere vriendin. Kinderen kunnen al hun zorgen delen met deze schattige pop. Daarna is alles maar half zo erg meer! Het fantastische kameraadje heeft wel één hartenwens: veel knuffels! 

Leuk om cadeau te doen als eerste popje aan jouw popje ;-)

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304580

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf de geboorte

Heerlijk zachte gelukspop Liv van HABA is meteen het beste vriendinnetje van jouw kapoen. Ze draagt een medaillon en haar rok heeft een dubbele voering. Onder het jurkje heeft ze een aangenaaid, grijs pakje aan. Haar sokjes/schoentjes zijn aangenaaid. In dezelfde serie heb je ook nog Rike en Julika, voor ieder wat wils.

Materiaal: polyester
Afmetingen: 20 x 8 cm
Wasbaar: op 30°C - niet geschikt voor in de droger/droogtrommel.

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Fantasie doet groeien! Kinderen ontdekken door opwindende rollenspellen de wereld der volwassenen! Met de HABA-poppen kruipen ze in verschillende rollen en spelen situaties uit het dagelijkse leven na. Tijdens het spelen oefenen ze lichaamstaal en verbaal handelen, leren ze gevoelens verwerken en zich sociaal op te stellen. Bovendien worden ze geconfronteerd met bepaalde rolpatronen en vinden ze hun eigen spelregels uit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202580.12
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!