Zachte eerste pop - Edda

Staat: Nieuw product

Haba

HAB218

Welkom in Haba's poppenwereld! (33)

Edda is een vriendin voor het leven! Lekker zacht, prachtige outfit en geborduurd gezichtje. Helemaal veilig voor zelfs de allerkleinste poppenouders om mee te knuffelen, spelen, ... overal mee naartoe te nemen.

17,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303731

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Oh wat is ze schattig ... de zachte en soepele knuffelpop Edda met haar blonde haren en hippe outfit is een perfect vriendinnetje voor kleine jongens en meisjes tijdens de hele baby- en kindertijd. Edda is ook een leuk en origneel cadeau voor alle poppenmama’s en -papa’s.

Afmetingen: 15 x 15 x 25 cm
Materiaal: katoen, polyester
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.060.270.1
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/01/2021
Voldoed volledig aan de beschrijving.
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/07/2019
prima eerste pop!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories