Zachte meisjespoppen*

Staat: Nieuw product

Haba

Welkom in Haba's poppenwereld! (64)

Haba stelt 3 leuke poppen voor die zonder probleem de nieuwe vriendinnen kunnen worden van je kleine meid. De poppen hebben een zacht lichaam om te knuffelen, van te houden en om aan en uit te kleden.

Lotje heeft een omkeerbaar jasje aan en een vrolijk haarelastiekje. Paola draagt een tweezijdig vestje, legging, schoenen, haarband en ketting. Charlotte heeft een gebreide muts en sjaal.

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1578/3702

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Unieke meisjespoppen uit de poppenwereld van Haba. De stoffen poppen zijn 38 cm groot en zijn ideaal als eerste zachte pop voor je peuter die graag zorgt en speelt met poppen. Je kan deze poppen aan- en uitkleden.


Materiaal: gewatteerd lichaam, haar van chenille en kleren in katoen/polyester

Leeftijd: vanaf 18 maanden

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03800.5
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories