Zachte pop Cari - 30 cm

Staat: Nieuw product

Haba

HAB484

poppen wereld van Haba (57)

Cari is een zachte pop van 30 cm die uitnodigt om te spelen en te knuffelen, kortom een super lief speelkameraadje voor thuis en onderweg.

Een leuke eerste pop met bruine huidskleur, dankzij de klittenbandsluiting kan je haar kleding snel aan- en uittrekken. Ze heeft ook een mooi kapsel in chenille en uiteraard is ze gemaakt in de vertrouwde HABA-kwaliteit, inclusief geborduurd gezichtje. Een vriendinnetje voor het leven!

26,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304576

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

“Hallo, ik ben Cari! Ik hou ervan om zelf muziek te maken en daarbij te zingen of te dansen. Wat is jouw lievelingsliedje?” Spelen, knuffelen, troosten of avonturen beleven: met Cari is alles mogelijk. Praktisch: dankzij de klittenbandsluiting kan haar kleding in een handomdraai uit- en weer aangetrokken worden.

Huidkleur: bruin
Gewicht product: 0,15 kg
Afmetingen: 30 x 20 x 7 cm
Leeftijd: vanaf 1,5 jaren
Materiaal: polyester

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.33
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories