Zachte pop Cari - 30 cm

Staat: Nieuw product

Haba

HAB484

Welkom in Haba's poppenwereld! (17)

Cari is een zachte pop van 30 cm die uitnodigt om te spelen en te knuffelen, kortom een super lief speelkameraadje voor thuis en onderweg.

Een leuke eerste pop met bruine huidskleur, dankzij de klittenbandsluiting kan je haar kleding snel aan- en uittrekken. Ze heeft ook een mooi kapsel in chenille en uiteraard is ze gemaakt in de vertrouwde HABA-kwaliteit, inclusief geborduurd gezichtje. Een vriendinnetje voor het leven!

32,99 €

26,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304576001

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

“Hallo, ik ben Cari! Ik hou ervan om zelf muziek te maken en daarbij te zingen of te dansen. Wat is jouw lievelingsliedje?” Spelen, knuffelen, troosten of avonturen beleven: met Cari is alles mogelijk. Praktisch: dankzij de klittenbandsluiting kan haar kleding in een handomdraai uit- en weer aangetrokken worden.

Huidkleur: bruin
Gewicht product: 0,15 kg
Afmetingen: 30 x 20 x 7 cm
Leeftijd: vanaf 1,5 jaren
Materiaal: polyester

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.33
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/08/2021
Heel mooie pop en prachtig afgewerkt en mooie details.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories