Zachte pop - Lilli-Lou

Staat: Nieuw product

Haba

HAB148

Welkom in Haba's poppenwereld! (51)

Hallo, ik ben Lilli-Lou. Waar ik ben, is er altijd iets te beleven! Ik doe immers graag gek. En leuke moppen vertellen kan ik ook!

Lili-Lou is een heerlijk zacht speelkameraadje en draagt superkleurrijke kleertjes, die makkelijk uit en aan kunnen worden gedaan met de velcro-sluiting. Deze HABA-lappenpop is lekker zacht waardoor kindjes het heerlijk vinden om met haar te knuffelen. Natuurlijk vindt deze lappenpop het geweldig om met zijn vriendjes te spelen, probeer het maar eens uit.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302842

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Heerlijk zacht speelkameraadje voor alle poppenouders. Deze lappenpop is echt leuk voor zelfs de allerkleinsten. Haar kleding kan ook uit en aan gedaan worden dankzij de velcro-sluiting.

Geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar.

Afmetingen: 30 x 16 cm

Materiaal: polyester

Wasadvies: mild wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogtrommel, niet bleken of strijken.

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
179.5340.34
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories