Zachte retro pop - Mirli

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19369

poppen wereld van Haba (61)

Dit retropopje doet de mama's nostalgisch wegdromen naar hun kindertijd terwijl de allerkleinsten er ongestoord fun mee beleven! Mirli is 20cm...

25,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5737

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Dit retropopje doet de mama's nostalgisch wegdromen naar hun kindertijd terwijl de allerkleinsten er ongestoord fun mee beleven! Mirli is 20cm groot en zit in een leuke opbergdoos verpakt. Dit lieve popje wordt de beste stoffen vriendin van jouw kleintje. En 's avonds gaat ze steevast mee de wereld van de zoete dromen in!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.41715.40.308
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/01/2018
Goede kwaliteit, mooie zachte pop
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories