Zachte retro pop - Mirli

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19369

Welkom in Haba's poppenwereld! (51)

Dit retropopje doet de mama's nostalgisch wegdromen naar hun kindertijd terwijl de allerkleinsten er ongestoord fun mee beleven! Mirli is 20cm...

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5737

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Dit retropopje doet de mama's nostalgisch wegdromen naar hun kindertijd terwijl de allerkleinsten er ongestoord fun mee beleven! Mirli is 20cm groot en zit in een leuke opbergdoos verpakt. Dit lieve popje wordt de beste stoffen vriendin van jouw kleintje. En 's avonds gaat ze steevast mee de wereld van de zoete dromen in!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.41715.40.308
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/01/2018
Goede kwaliteit, mooie zachte pop
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories