Zalig zachte pop Alice

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR210

Alles voor een paas feestje (82)

De fantastisch poppen van Meri Meri zijn stuk voor stuk zalige knuffels met een hoge aaibaarheidsfactor, ze nodigen uit om te spelen en trekken graag met je mee op avontuur. Zo ook dit konijntje/meisje Alice.

Elke Meri Meri pop heeft een eigen karakter en look zodat kindjes echte vrienden met hen kunnen worden. Dit sluit perfect aan bij hun leefwereld en grote fantasie.

65,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 185113

CollectieSpring & Easter
TypeLappenpop
KleurGeel

Alice, het nieuwste lid van de Meri Meri poppencollectie. Deze grote, zachte pop is gemaakt linnen en heeft prachtig roos haar uit zachte wol. Ze is afgewerkt met geborduurde details en draagt een stijlvolle gele jurk met ruitjes en een speelse bloemenkroon met lange konijnenoren. Alice is een perfect cadeau voor Pasen! Je kan haar makkelijk omkleden en eventueel een andere outfit uit je collectie aandoen. Ze komt met een 'fact card' vol leuke weetje over zichzelf en zit in een katoenen tasje met haar naam in gouden letters op.

Afmetingen: 18 x 49 x 7 cm

Materiaal: katoen met polyester vulling

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
491870.2
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories