Pop Alice

Zalig zachte pop Alice

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR210

Meri Meri Pasen (26)

De fantastisch poppen van Meri Meri zijn stuk voor stuk zalige knuffels met een hoge aaibaarheidsfactor, ze nodigen uit om te spelen en trekken graag met je mee op avontuur. Zo ook dit konijntje/meisje Alice.

Elke Meri Meri pop heeft een eigen karakter en look zodat kindjes echte vrienden met hen kunnen worden. Dit sluit perfect aan bij hun leefwereld en grote fantasie.

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 185113

CollectieSpring & Easter
TypeLappenpop
KleurGeel

Alice, het nieuwste lid van de Meri Meri poppencollectie. Deze grote, zachte pop is gemaakt linnen en heeft prachtig roos haar uit zachte wol. Ze is afgewerkt met geborduurde details en draagt een stijlvolle gele jurk met ruitjes en een speelse bloemenkroon met lange konijnenoren. Alice is een perfect cadeau voor Pasen! Je kan haar makkelijk omkleden en eventueel een andere outfit uit je collectie aandoen. Ze komt met een 'fact card' vol leuke weetje over zichzelf en zit in een katoenen tasje met haar naam in gouden letters op.

Afmetingen: 18 x 49 x 7 cm

Materiaal: katoen met polyester vulling

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
491870.2
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Pasen
Inspiratie en stories