Amusante wagenspanner - Aap Lino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB109

Super vrolijke wagenspanner met als hoofdrolspeler een grappige aap. Lino entertaint graag je kleintje tijdens de wandelingetjes met de kinderwagen. Naast aap Lino is er nog heel wat leuks aan deze wagenspanner te ontdekken.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302948

CollectieVoor baby's
TypeWagenspanners
Leeftijdvanaf de geboorte

Bij een tochtje in de kinderwagen mag de wagenspanner Aap Lino niet ontbreken. Met de vele kleurrijke kralen en het vrolijke aapje zal de baby zich ook tijdens langere wandelingen niet vervelen.

Vanaf de geboorte. Lengte: 70 cm. Materiaal: beukenhout, kunststof en polyester.

Waarschuwing: om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.74.8260.116
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.