Assortiment van autootjes & busje - Dans la ville

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO206

Dans la ville - Moulin Roty (6)

Wil je je speelgoedgarage graag vullen met meer voertuigen dan komt dit trio van bonte houten speelgoedautootjes vast van past.

Maar ze zijn natuurlijk ook superleuk om los mee te spelen, rijden, botsen, ...

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 720405

CollectieDans la Ville
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 2 jaar

Assortiment van houten autootjes en bus uit de Dans le ville collectie van Moulin Roty. Dit trio kleurrijke speelgoedvoertuigen valt op door de simpele vormen en bonte kleuren. Bijhorende garage en tankstation zijn apart te verkrijgen.

Materiaal: hout

Afmetingen: 25 x 13 x 9 cm

Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Dans La Ville is een collectie van Moulin Roty samen met Aurélien Débat vol voertuigen en heerlijk houten speelgoed dat helemaal past bij de leefwereld en verbeelding van kleine kinderen. Natuurlijke materialen, eye-catching design en bonte kleuraccenten geven elk stuk speelgoed een unieke look.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Dans la ville - Moulin Roty
Inspiratie en stories
Accessoires