Baby fotoalbum - Le Voyage d'Olga

Een zacht babyboekje om je eigen foto's in te schuiven

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO075

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (27)

Dit is echt een super leuk fotoalbum om cadeau te doen aan jouw hartendief.

Je kan dit stoffen boekje makkelijk vullen met een heleboel foto's van mama, papa, broers en zussen ... en bij uitstek heel de familie of foto's van de verschillende mijlpalen in zijn of haar leventje. Je kleintje zal elke pagina keer op keer met veel bewondering bekijken!

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714312

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeFotoboekjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Mosterdgeel stoffen fotoalbum uit de 'Le voyage d'Olga'-collectie van Moulin Roty, teddy buitenkant, guitige vossensnoet en 2 leuke oortjes. Echt een origineel kraamgeschenk of cadeau voor een eerste verjaardag. Het zacht fotoalbum sluit makkelijk met een velcro sluiting en er zit ook een lus aan om hem vast te nemen.

Afmetingen: 18 x 14 cm

Materiaal: katoen, polyester, plastiek

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anonymous A.
  •  de 25/11/2019
Heel leuk geboortegeschenk, dat je nog verder kan personaliseren.
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/05/2019
Moet eerst gewassen worden voor gebruik
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 23/05/2019

Beste Lilith, ik dank u voor uw beoordeling en neem contact op met ivm uw bericht. Met vriendelijke groeten, Nathalie

Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories