Bijzonder boek - Het boek is verliefd

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH058

Wat is er aan de hand met dit boek? Hij is somber en moet tegelijk blozen. Oh, hij is verliefd. Hij durft niet te zeggen op wie... Op een ander boek? Op een knuffel? Neen, op wie dan wel? Kom er snel achter!

IJzersterk concept in al zijn eenvoud, helderheid en met een genuanceerde oplossing.

13,50 €

10,80 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914155

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurCédric Ramadier
IllustratorVincent Bourgeau
GenrePeuterboeken
ThemaGevoelens
STOP/FINISTOP

Het unieke kartonboek Boek is verliefd van de Belgische uitgeverij De Eenhoorn komt uit een reeks van 4 en is net zoals Het Boze boek een sterk voorleesboek over herkenbare gevoelens bij peuters. Het kleuterboek is een stimulans om gevoelens bespreekbaar te maken en met deze reeks leert het kind zich te verplaatsen in iemands gevoelens door samen met de muis het (verliefde) boek actief te helpen.

Auteur: Cédric Ramadier
Illustrator: Vincent Bourgeau
Afwerking: kartonboek
Leeftijd: vanaf 2 jaar 
Aantal pagina's: 20
Formaat: 24 x 18,5 cm
ISBN: 9789462914155

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.52410.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.