Blooming Belly: natural douche gel - Argan - 240 ml

Blooming Belly natuurlijke douchegel - Argan - 240 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM517

Heerlijke douchegel om als herboren uit de douche te stappen. Deze natuurlijke wasgel is PH-neutraal, hypoallergeen en bevat geen schadelijk of onnodige bestanddelen.

Subtiel geparfumeerd met natuurlijke aroma's van appelbloesem en een leuk, origineel cadeautje voor elke kerstverse mama!

9,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Blooming Belly natuurlijke douchegel op basis van arganolie, van Attitude. Arganolie is een rijk antioxidant dat al lang bekend staat om zijn voedende en hydraterende eigenschappen en zijn vermogen om huidinfecties te voorkomen.

Inhoud: 240 ml

Gebruiksadvies: Laat de douchegel op het lichaam schuimen en spoel daarna af.
Om de huid na het douchen of baden te hydrateren en te beschermen.

____

Attitude biedt een hele lijn ecologische verzorgingsproducten voor het hele gezin. Mooi vanbuiten én vanbinnen maar bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet. Ze werken ook CO2 neutraal door de CO2 die tijdens de productie en het transport vrij komt te compenseren door het aanplanten van bomen. Zeker het ontdekken waard!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.210.050.28
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.