Bouwpakket voederhuisje - Terra Kids

DIY zelfbouwset van houten vogelhuisje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB932

Terra Kids collectie by Haba (51)

Met dit voederhuisje kunnen kleine en grote vogelliefhebbers een leuk plekje in elkaar knutselen en een voerderplaats voor mezen, mussen en andere vogels maken.

Het houten vogelhuisje heeft 2 zitstokjes en het vogelvoer blijft altijd droog dankzij de ingenieuze constructie.

27,99 €

22,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306014

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed

Leuk Bouwpakket Voederhuisje Terra Kids van Haba is er voor de mini handige Harry's en Hariettes. De plaat kan makkelijk worden opgetild om het huisje te vullen. De voorkant is afgedekt met een plaat van acrylglas, zodat het vulniveau altijd eenvoudig kan worden gecontroleerd. De constructie is zo ontworpen dat er geen vogelpoep in het voer kan belanden, zodat het voer dus altijd droog blijft.

  • gemaakt van robuust materiaal voor gebruik in de openlucht, het hele jaar door
  • vulniveau altijd van buitenaf zichtbaar door de plaat van acrylglas
  • voer blijft altijd droog dankzij de slimme constructie
  • inclusief handleiding voor een zeer eenvoudige opbouw
  • met twee zitstokken voor vogels

Inhoud bouwpakket: 15 onderdelen (inclusief schroeven), 1 stap voor stap handleiding.

Afmetingen: 25 x 17 x 27,5 cm
Materiaal: Polyvinylchloride, IJzer, Edelstaal, Den
Gewicht: 1,366 kg

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories