Bungelend Hannoveraan knuffelpaard Hanno (35cm)

Staat: Nieuw product

Steiff

BER095

Superlief knuffelpaard voor kids. Als inspiratie gebruikte Steiff de Hannoveraan, een sympathiek Duits paardenras. Dit paardenras is een van de beste sportpaarden ter wereld.

Deze Hannoveraan met bungelende benen, luistert naar de naam Hanno en is 35 cm lang. Deze knuffel is een trouwe vriend voor alle kinderen.

84,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 070716

Hanno's pels is bruin en gemaakt van een hele zachte imitatievacht. Deze wilde Hanno kijkt er vast en zeker naar uit om kinderkamers op zijn kop te zetten en wilde avonturen te beleven met jouw kind. Hanno heeft granulaatzakjes binnenin. Dit verbetert het gevoel en de speelervaring bij kinderen.

Formaat: 35 cm
Materiaal: fluweelzacht imitatiebont
Vulling: gestopt met synthetisch vulmateriaal
Houding: liggend
Ogen: kunststof ogen
Wasinstructies: in de machine wasbaar op 30°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.330.250.060.37
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.