Cool bestek Zoo - Vleermuis

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB051

Stoere smulpapen eten zelf en met bestek!

Dit schattig, geel setje is echt helemaal gemaakt op kindermaat, de gekke vleermuisjes hangen op hun kop en dat maakt het plaatje helemaal compleet.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252370

CollectieZoo collection
TypeBestek
DiertjesVleermuis

Etenstijd wordt nog leuker met deze Skip*Hop Zoo Vleermuis-bestekset die bestaat uit een lepel en een vork. Makkelijker hanteerbaar voor de allerkleinsten door de soft-grip zijkanten. Maak je keuze uit de verschillende leuke diertjes uit de Zoo-collectie.

Materiaal: roestvrij staal en plastiek - BPA-, PVC- & Ftalaat-vrij

Wasadvies: mag in de vaatwasser. 

Afmetingen: 3 x 12 cm

Leeftijd: +12 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.07620.16510.05080.135
  • Door LIESBET T.
  •  de 19/06/2019
Leuk en fleurig bestekset. Extra grappig is dat de diertjes ondersteboven hangen. Het vorkje is niet scherp, maar prikt wel goed in eten.
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!