Coole combinatietang Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB234

Terra Kids collectie by Haba (51)

Waar zullen we beginnen? Maak je gereedschapscollectie compleet met deze handige TerraKids combinatietang van Haba. Je kan ermee knijpen, draaien, pletten ... zoveel je maar wil en ze past perfect in de Terra Kids Gereedschapskids bouwset en elke kinderhand!

7,99 €

4,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303627

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Functionele Terra Kids combinatietang is echt gereedschap maar qua afmetingen, gewicht en ergomonie ideaal voor kleine kinderhanden. Dit gereedschap is onmisbaar in elke tools collectie van kleine bouwers. Deze combinatietang, met veermechanisme voor extra gebruiksgemak, past perfect bij het Terra Kids Gereedschapskist-bouwpakket.

Afmetingen: 13,5 x 5 cm

Materiaal: staal en rubber

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.020.160.1
  • Door Anonymous A.
  •  de 09/09/2022
Kind was er blij mee. Degelijke, kindvriendelijke, uitvoering
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories