Coole combinatietang Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB234

Terra Kids collectie by Haba (55)

Waar zullen we beginnen? Maak je gereedschapscollectie compleet met deze handige TerraKids combinatietang van Haba. Je kan ermee knijpen, draaien, pletten ... zoveel je maar wil en ze past perfect in de Terra Kids Gereedschapskids bouwset en elke kinderhand!

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303627

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Functionele Terra Kids combinatietang is echt gereedschap maar qua afmetingen, gewicht en ergomonie ideaal voor kleine kinderhanden. Dit gereedschap is onmisbaar in elke tools collectie van kleine bouwers. Deze combinatietang, met veermechanisme voor extra gebruiksgemak, past perfect bij het Terra Kids Gereedschapskist-bouwpakket.

Afmetingen: 13,5 x 5 cm

Materiaal: staal en rubber

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.020.160.1
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories