Coole groeimeter - Dino's

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT248

Kindjes groeien elke dag, met deze groeimeter vol dino's kan je perfect meten en bijhouden hoe groot je kroost al is.

Leuke decoratie voor in je dino kinderkamer!

 

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5305

CollectieLearning & Education
TypeGroeimeters
Leeftijdvanaf 1 jaar

De Lucas Tower van Plantoys is een heerlijke puzzel/sorteerspeelgoed uit hout. Hij bestaat uit een houten basis met drie staven en vijf schijven - elk verschillend in grootte. Veel vaardigheden worden daarbij ontwikkeld spelen van dit stapelspel - vooral probleemoplossend denken.

Afmetingen basis: 28,0 x 7,0 x 7,0 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
 

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.