Daniel knuffel hond - Sandy & Midnight navy mix

Slaperige knuffelhond uit gebreid biokatoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6509

Stijlvol spelen met Liewood (56)

Een hond is de beste vriend van de mens, misschien is Daniel wel het toekomstig beste maatje van jouw kleine hartendief?

De hond houdt van knuffelen en een gek spelletje af en toe. Speel jij mee? Of wil je liever een dutje doen samen?

44,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15010 9932

TypeKnuffels

Gebreide hond knuffel Daniel Sandy Midnight Navy mix van LIEWOOD is een gedroomd geschenk voor kleine dierenvrienden. Deze trouwe hond is gemaakt van biologisch katoen, met geborduurde oogjes en korreltjes in de poten.

Materiaal buitenkant: 100% biologisch katoen, binnenin: polyester en polypropylene korrels
Afmetingen: 40 x 14 cm

_
LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories