Dapper leesboek - Ridder waarheid

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH098

De koppige Muis stelt het geduld van haar vriendin Draak opnieuw erg op de proef in dit nieuw avontuur in de populaire reeks rond Ridder Muis en Draak.

Ridder Muis en Draak zijn beste vrienden. Ze spelen samen. Ze knuffelen samen. Ze zijn altijd eerlijk tegen elkaar. Maar is altijd-eerlijk-zijn wel zo’n goed idee? Is een leugentje soms niet beter voor de vriendschap? Of is de waarheid altijd beter?

15,95 €

9,57 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913844

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurDirk Nielandt
GenreLeren lezen
ThemaSprookjes
STOP/FINISTOP

Dapper leesboek Ridder Waarheid, over ridders, draken en vriendschap en met leesniveau AVI-M5. Bekend van de gelijknamige serie op Ketnet.

Auteur: Dirk Nielandt
Illustrator: Marjolein Pottie
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 7 jaar 
Aantal pagina's: 56
Formaat: 24,5 x 16,5 cm
ISBN: 9789462913844

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.32
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.