DIY kit met gouden ballonnenboog

Gouden ballonnenboog met 40 ballonnen in 4 kleuren

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR495

Alles voor een prinsessen feestje (39)

Elke reden om te feesten verdient een gouden randje en dat kan je makkelijk geven met deze prachtige Gold Balloon Arch-set.

Creëert een indrukwekkende ballonboog - met in totaal veertig ballonnen in 4 tinten - perfect voor een verjaardag, jubileum, verloving of huwelijksfeest. En zet je feest kracht bij!

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 205030

CollectieKerstmis
TypeBallonnen
KleurGoud

Schitterende kit om zelf een gouden ballonnenboog te maken uit de feestcollectie van Meri Meri, ons top feestmerk! Met deze kit zet je meteen de juiste sfeer op je feestje van doopfeest, over verjaardag tot zalig kerstfeest.

Inhoud kit: ballon bevestigingstrip, 40 stuks waaronder 10 voorgevuld met goudfolie confetti ballonnen en gouden kwasten

Materiaal: verpakkingen gemaakt van milieuvriendelijk papier
Afmetingen ongeveer: 2 x 2 x 0,8 m

_

Meri Meri is een musthave om je Halloween echt uniek te maken. Ze hebben prachtige feestaccessoires en griezelige tafeldecoratie die je feestje af maken en ook voor prachtige Halloween outfits ben je bij hen aan het juiste adres, met unieke details en originele looks.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een prinsessen feestje
Inspiratie en stories