DIY Muizendeurtje

Maak een ingang tot het Muizenhuis in je eigen kamer met dit muizendeurtje

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH052

Mini cadeautjes, maxi pret! (507)

Weet jij eigenlijk waar de ingang van het Muizenhuis is? Bij jou in de kamer! Met dit super leuke houten miniatuur deurtje kunnen kinderen eindeloos wegdromen van de wereld achter de muur.

Een uniek geschenk voor elk kind dat fan is van Het muizenhuis of boordevol fantasie zit!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH02015

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 4 jaar

DIY Muizendeurtje uit de collectie van Het Muizenhuis. Verf het deurtje en gebruik de printjes van het knipvelletje om je deurtje te versieren. Op welk nummer zouden muizen wonen? Plak het deurtje en de brievenbus op de plint en plaats het laddertje erbij. Wie weet hebben de muizen morgen wel post!

Inhoud DIY set: een houten voordeur (17,8 x 8 x 0,6 cm) die open kan, een ladder (11,3 x 4,2 cm), mini muizen brievenbus (4,9 x 4,4 x 2 cm), knipvel - exclusief verf en muis!

Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories