DIY Muizendeurtje

Maak een ingang tot het Muizenhuis in je eigen kamer met dit muizendeurtje

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH052

Mini cadeautjes, maxi pret! (526)

Weet jij eigenlijk waar de ingang van het Muizenhuis is? Bij jou in de kamer! Met dit super leuke houten miniatuur deurtje kunnen kinderen eindeloos wegdromen van de wereld achter de muur.

Een uniek geschenk voor elk kind dat fan is van Het muizenhuis of boordevol fantasie zit!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH02015

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 4 jaar

DIY Muizendeurtje uit de collectie van Het Muizenhuis. Verf het deurtje en gebruik de printjes van het knipvelletje om je deurtje te versieren. Op welk nummer zouden muizen wonen? Plak het deurtje en de brievenbus op de plint en plaats het laddertje erbij. Wie weet hebben de muizen morgen wel post!

Inhoud DIY set: een houten voordeur (17,8 x 8 x 0,6 cm) die open kan, een ladder (11,3 x 4,2 cm), mini muizen brievenbus (4,9 x 4,4 x 2 cm), knipvel - exclusief verf en muis!

Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Het Muizenhuis is met de hand gemaakt door kunstenares Karina Schaapman. Ze bouwde in 2018 handmatig het eerste huis met kartonnen dozen en afvalmateriaal. Karina wilde een kinderboek maken. Niet met illustraties, maar met echte foto’s van scènes uit  één met de hand gemaakt 3D miniatuurhuis voor muizen . Het verhaal van Sam en Julia sluit perfect aan bij de verbeelding van kleine kinderen.  In Het Muizenhuis ...ben je veilig ...is nieuwsgierig de norm ...is anders niet eng ...zorgen we voor elkaar   Het huis van Julia is gebaseerd op het appartement van de achtjarige Karina en haar moeder. Dit huis vol liefde en creativiteit is de basis van Het Muizenhuis.  Het originele muizenhuis is drie meter hoog en twee meter breed. In 2011 was het zover; Karina’s droom werd werkelijkheid. Haar Muizenhuis werd gefotografeerd en het eerste kinderboek werd uitgegeven. Inmiddels zijn er al zeventien boeken en is het originele Muizenhuis een museumstuk. Wereldwijd succes Ondertussen is Het Muizenhuis is uitgeroeid tot een familiebedrijf en een succes over heel de wereld. De boeken werden reeds vertaald in 27+ talen.  Naast de boeken heeft Het Muizenhuis ook een unieke reeks knutselspullen om een eigen muizenhuis te bouwen. De verhalen naspelen kan natuurlijk ook met de knuffelmuizen van Sam, Julia, Ella en Opa Zeeman. Houd je van authentiek en creatief speelgoed met een vintage twist? Je hebt het gevonden! 
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories