Eerste leesboek - Mijn broer

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH022

Het valt niet mee om een jonger broertje te hebben! Iedereen vindt hem zo schattig. Maar ondertussen pakt hij je speelgoed af, mag hij voortdurend bij mama op de schoot en wil hij alles doen wat jij ook doet. En toch ... als hij er niet is, dan mis je hem weer .. dit fijne eerste leerboek is ideaal om te leren lezen en gaat over jaloezie tussen twee broertjes.

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912854

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurMylo Freeman
IllustratorMylo Freeman
GenreLeren lezen
ThemaFamilie

Leuk AVI-boekje over een grote en een kleine broer voor jonge lezertjes  (het eerste leerjaar, AVI E3) of om voor te lezen bij de komst van een tweede kindje. Het herkenbaar verhaal wordt geïllustreerd door grappige prenten boordevol mimiek en oog voor detail.

Auteur en illustrator: Mylo Freeman
Aantal pagina's: 40
Afmetingen: 21 x 15,5 cm
Verschijningsdatum: 21/02/2018
Uitgeverij: De Eenhoorn

Leeftijd: 6+ jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.220.160.2
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.