Enige knuffel kat Lulu - Les Moustaches

Heerlijk zachte knuffel met lange armen en gekke snuit

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO083

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Lulu, de oker gele kat uit de Les Moustaches serie van het mooie Franse merk Moulin Roty komt net uit een film gewandeld, een nette aristokat? Of eerder een artistieke poes? Eén ding is zeker... ze verovert harten bij de vleet!

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666021

CollectieLes Moustaches
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Heerlijk zachte knuffel kat Lulu uit de Les Moustaches reeks van Moulin Roty, met haar extra lange armen en gekke snuit is ze een enig knuffelvriendje voor jouw kleine kapoen. Nog leuker in combinatie met de andere knuffelkatten uit deze collectie!

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte

Materiaal: katoen, polyester

Afmetingen: 27 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Herma S.
  •  de 24/11/2020
Erg prijzig
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories