livre d’activités 'cirque'

fantastisch circus activiteitenboekje

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ20526

Met dit activiteitenboekje gaan de deuren van de circustent voor je open. De show kan beginnen! Om beurten komen de trapezewerker, goochelaar of...

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met dit activiteitenboekje gaan de deuren van de circustent voor je open. De show kan beginnen! Om beurten komen de trapezewerker, goochelaar of acrobaat voorbij. Doe blad na blad met ze mee en help ze met hun ongelofelijke acrobatentoeren!
Met knisperend papier, vingerpopjes, beweegbare stofjes,... en veel meer om te ontdekken! Voor kleine circusartiesten vanaf 9 maanden.
Afmetingen open boekje: ca. 380 x 140 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
381400.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86544