fantastisch kijk- en doeboek

fantastisch kijk- en doeboek

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ11567

Slaap zacht konijntje beschrijft interactief het ritueel voor het slapen gaan. Via tal van beweegbare elementen beleeft het konijntje het...

49,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Slaap zacht konijntje beschrijft interactief het ritueel voor het slapen gaan. Via tal van beweegbare elementen beleeft het konijntje het slaapritueel: laatste flesje, badje, pyama aandoen, knuffel, zoentje en dan lekker onder de wol. Een leuk en leerrijke boek zonder tekst dat je kleintje tijdsbesef bijbrengt en helpt bij het naar bed gaan. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
262600.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86123