Fijn activiteitenspeeltje Vibrant Village - Konijn

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB062

Neem dit interessant konijn overal mee naartoe, je kleintje zal altijd iets anders vinden om mee te spelen, aan te voelen, vast te nemen of naar te kijken.

Dit leuk, zacht babyspeelgoed kan je perfect vastmaken aan de buggy of autostoel maar ligt ook wel eens graag in de box of op de speelmat.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305254-us

Vibrant Village Pull & Spin Activiteitenkonijn van het populaire merkje Skip*Hop. Dit is een zacht eerste speeltje voor baby's met verschillende materialen waaronder knisperpapier in de oren, het konijn heeft ook handige bevestigingsring zodat het niet op de grond valt en als je onderaan aan het koordje met bijtring trekt draait zijn buikje rond, zie die kleuren draaien! Kleintjes kijken hun ogen uit. Ook leuk om cadeau te doen op een babyborrel of als kraamcadeautje.

Afmetingen: 15 x 11,5 x 33 cm

Leeftijd: +0 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.15240.3810.11430.135
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!