bestekset Zoo - bij

Fijne bestekset Zoo - bij

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ18281/b

SKIP*HOP bijen (15)

Deze schattige vork en lepel - met afbeedling van een lachende bij - hebben zachte zijkanten zodat kleine handjes ze comfortabel kunnen vastnemen. Het roestvrij staal geeft de SkipHop bestekset een 'volwassen' look zodat kleuters fier zelfstandig kunnen smullen, net als de grote mensen.

8,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Etenstijd wordt nog leuker met deze Skip*Hop Zoo Bij-bestekset die bestaat uit een lepel en een vork. Makkelijker hanteerbaar voor de allerkleinsten door de soft-grip zijkanten. Maak je keuze uit de verschillende leuke diertjes uit de Zoo-collectie.

Materiaal: roestvrij staal en plastiek - BPA-, PVC- & Ftalaat-vrij

Wasadvies: mag in de vaatwasser. 

Afmetingen: 3 x 12 cm


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :252351

Collectie SKIP*HOP bijen
Inspiratie en stories