Frisbee - Flying girl

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ705

Mini cadeautjes, maxi pret! (470)

Ga je mee buitenspelen met deze lichtgewicht frisbee van Djeco? Het is een heerlijk stuk speelgoed om mee naar het park of op vakantie te nemen.

De frisbee - vlinders en elegante fee - mag ook in het water belanden, dus hou jezelf niet tegen om ook in het zwembad je gooikunsten te tonen.

6,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ02035

CollectieGames of skills
TypeFrisbees
Leeftijdvanaf 4 jaar

Wondermooie frisbee Flying Girl uit de Games of Skills van DJECO, waterproof en lichtgewicht, ideaal voor kinderen om hun frisbee skills mee te oefenen!

Afmetingen: ø 20 cm
Materiaal: schuimrubber

_

Binnen of buiten... de Games of Skills collectie van DJECO zet spleklassiekers in een nieuw, modern en kleurrijk jasje. Deze lijn binnen- en buitenspeelgoed is gemaakt uit kwalitatieve materialen en worden gepresenteerd in een mooie verpakking die elke keer weer uitnodigt om te spelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories