Geborduurde wanddecoratie met eenhoorn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR127

Alles voor een eenhoorn feestje (46)

Die magische toets in de kinderkamer...? Die vindt je in dit prachtige Meri Meri wandtapijtje met geborduurde prent van een statige eenhoorn en fleurige bloemencreaties.

Afgewerkt met roze tassels, een handig koordje om dit kleine 'kunstwerkje' zo op te hangen. Daarna kan je er elke dag van genieten!

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173332

SamenstellingenKatoen
CollectieMagical Unicorns
TypeDecoratie
KleurCrème

Wanddecoratie met magische eenhoorn op. De eenhoorn is geborduurd op de stof en deze is afgewerkt met franjes, kleurrijke tassels, een touw en houten stok om het makkelijk op te hangen waar je maar wil.

Materiaal: katoenen canvas, houten paal, touw, wol

Afmetingen zakje waarin het verpakt zit: 10,5 x 36,2 x 10,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.110.370.09
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories