Gebreide eenhoorn Izzy

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR254

Op zoek naar een magisch vriendje voor je favoriete kleintje? Deze knuffelzachte eenhoorn uit gebreid, organisch katoen heeft alles in huis om kleine kinderhartjes voor zich te winnen.

Zouden het haar koraal roze manen zijn of haar gouden poten en statige eenhoorn? Wij laten het in het midden :-)

28,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 188692

CollectieMagical Unicorns
TypeKnuffels
KleurMeerkleurig

Lizzy is een magische eenhoorn van Meri Meri en zacht knuffelvriendje uit organisch gebreide katoen met geborduurde details en gestreept truitje, funky manen en gouden details.

Afmetingen: Lizzy is 39 cm groot

Materiaal: tricot katoen - wol - polyester vulling

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...