Geestig klankdier - Kikker

Staat: Nieuw product

Haba

HAB482

Deze kikker kwaakt niet, maar maakt een vrolijk ratelend geluid, wanneer met de houten staaf over de ribbels op zijn kop wordt gestreeld. Zo ontvoert hij de allerkleinsten al spelend naar de boeiende wereld van klanken en geeft jouw mini meteen zijn eerste concerten.

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304818

CollectieHouten speelgoed
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 6 maanden

Dit grappig houten klankdier Kikker van Haba maakt vrolijke ratelende geluiden en brengt jouw kapoen het eerste muzikale inzicht, bovendien is het gemakkelijk vast te grijpen door kleine kinderhandjes.

Gewicht product: 0,05 kg
Afmetingen: 4,3 x 3,8 x 6,5 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: hout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.08
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.