Gele vis castagnette

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT192

Kinderen hebben een natuurlijke aantrekkingskracht naar muziek. het is fascinerend en vooral erg leuk om zelf muziek te maken... deze houten castagnette in de vorm van kleurrijk visje is gemaakt om te ontdekken, muziek mee te maken en mee te spelen.

Muzikaal speelgoed was nog nooit zo cute. Check zeker de rest van de Plan Toys muziekinstrumenten, een hit verzekerd!

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6435

SamenstellingenHout
CollectieMusic
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 1 jaar

Laat je kind muzikale tonen ontdekken met dit speels percussie instrument in de vorm van een gele vis. Combineer ze met de rode en blauwe castagnette of de andere Plan Toys muziekinstrumenten en vorm samen een unieke band ;-)

Leeftijd: + 12 maanden

Afmetingen: 6,5 x 8,4 x 4,8 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - verf op waterbasis

_

Dit muzikaal speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Volledig veilig voor je kleine muzikant en onze planeet!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.