Gevlochten opbergmand - Beer

Unieke opberger met deksel en berensnoet

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV079

MINI Bloomingville (172)

Beer of opberger ? Deze mooie gevlochten mand en deksel met oortjes (die als handvaatjes dienen) komt uit de nieuwste Mini-collectie van Bloomingville.

Deze mand is niet alleen super cute maar bovendien erg praktisch. Wat zou jij erin verstoppen?

155,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 82040701

TypeOpbergers
KleurBruin
Bloomingville themaAnimal Universe

Gevlochten opbergmand uit de colllectie van Bloomingville mini. Deze charmante mand met lief berengezicht is een echte eyecather in de kinder- of speelkamer. Perfect om speelgoed of knuffels in te bewaren.

Materiaal: waterhyacint
Afmetingen: 40 x 40 x 50 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4250421.98
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/01/2021
Goede kwaliteit en ook nog eens mooi!
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/08/2019
Mooie, grote, stevige mand
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. Stijlvolle decoratie voor de kinderkamer De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijd Met de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories