Gevlochten opbergmand met handvaten - Veggies

Decoratieve opbergmand met stoffen groentjes

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA079

Lorena Canals collab met Oli & Carol (6)

Gooi al die saaie opbergers buiten en ga voor deze opbergmand, gevlochten uit natuurlijk biokatoen en versierd met bundels handgemaakte groenten, zoals wortelen en radijsjes.

Ideaal deco item met een speelse touch, net zoals wij het graag zien.

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BSK-VEGGIES

TypeOpbergmanden
KleurCrème
STOP/FINISTOP

Mand Veggies uit de collab collectie Oli & Carol x LORENA CANALS is met de hand geknoopt en voorzien van 2 stevige handvaten. Ideaal voor het organiseren van speelgoed, kleding, kussens, boeken, of zelfs boodschappen! Hij kan ook worden gebruikt om een bloempot te verbergen.

Afmetingen: 23 x 30 x 30 cm

Materiaal: 97% katoen en 3% andere vezels - gekleurd met natuurlijke kleurstoffen, vrij van giftige stoffen

Gewicht: 700 gram

Onderhoud: wasbaar in de machine

Cool kids eat healthy! De ontwerpster van Lorena Canals werkte samen met haar dochters - de oprichters van Oli&Carol - om een exclusieve capsule collectie Oli&Carol X Lorena Canals te ontwerpen met een zinvolle boodschap om kinderen te inspireren tot een gezonde levensstijl door van jongs af aan beste maatjes te maken met verse en gezonde groentjes. Deze collab collectie zitten ook enkele unieke katoenen kussens, originele muurhanger, tapijten en meer... allemaal in tot de verbeeldingsprekend groententhema.

 

_

Knappe tapijten die je gewoon in de wasmachine kan wassen en proper maken, hoe cool is dat? Zéker met kindjes in huis. Het concept van LORENA CANALS past perfect binnen de visie van De Kleine Zebra. Naast mooie tapijten zitten er ook kussen, opbergmanden, poefs en ... in hun collectie. Dit Spaans deco merk is een trendsetter en must-have voor elk modern huishouden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
55400.8
Collectie Lorena Canals collab met Oli & Carol
Inspiratie en stories