Geweldige opbergmand - large

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ30225

Wire Basket by Ferm Living (8)

Deze grote multifunctionele opbergmand in glimmend messing is een geweldige manier om verschillende spulletjes rond het huis op te bergen. De...

109,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeOpbergmanden
KleurGoud

Deze grote multifunctionele opbergmand in glimmend messing is een geweldige manier om verschillende spulletjes rond het huis op te bergen. De messing draden zijn in verschillende grafische vormen gebogen waardoor de mand er prachtig uitziet.
< br>Afmetingen: Ø60 cm, hoogte 45 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6045603.8
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Wire Basket by Ferm Living
Inspiratie en stories