geweldige ronde opbergmand

Staat: Nieuw product

3 sprouts

Help je kinderen opruimen met deze grote opbergmanden. Deze opbergmand is 44,5 cm hoog en heeft een diameter van 43 cm. Ideaal voor speelgoed,...

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Help je kinderen opruimen met deze grote opbergmanden. Deze opbergmand is 44,5 cm hoog en heeft een diameter van 43 cm. Ideaal voor speelgoed, boeken of vuile was. De mand is gemaakt van extra stevig katoenen doek waardoor hij sterk genoeg om alles vast te houden. Ook wanneer hij niet gebruikt wordt is de mand makkelijk op te klappen en op te bergen. Nooit meer een puinhoop in huis of op de kinderkamer!
Materiaal:100% katoenen doek en 100% vilt print

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4444450.7
3 sprouts is gecreëerd door 3 Canadese vrienden in de zomer van 2007. De liefde voor baby's en voor unieke en moderne kinderspulletjes bracht hen samen. Toch waren de drie niet aan hun proefstuk toe. Voordien hadden ze in New York en Toronto in design gewerkt voor grote bedrijven zoals Kate Spade, Barneys NY en Holt Renfrew. De 3 sprouts-collectie met moderne en grappige producten spreekt zowel kinderen als hun ouders aan. Elk stuk wordt met veel zorg gemaakt en heeft unieke en charmante details.

product referentie :107-000-001