Glow-in-the-dark sterren en sterrenbeelden - Les Constellations

30 zelfklevende sterren die licht geven in het donker

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO196

Le jardin - Moulin Roty (41)

Het hele universum in een klein luciferdoosje!

In deze set zitten 30 glow in the dark sterren om in je kamer aan het plafond op te hangen en 10 kaarten die de verschillende sterrenbeelden tonen waaronder de kleine en grote beer, Hercules, Pegasus en veel meer.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712412

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeMuurdecoratie
Leeftijdvanaf 4 jaar

Glow-in-the-dark sterrenbeelden voor kleine ontdekkers uit de Le Jardin du Moulin collectie van het Franse merk Moulin Roty. Een klein maar magisch geschenk voor ruimte fans en kleine wereldontdekkers.

Inhoud: 30 zelfklevende fosforescerende sterren en 10 kaarten met sterrenbeelden.

Afmetingen doosje: 9 x 6 cm
Materiaal: kunststof en karton
Leeftijd: vanaf 4 jaar - niet geschikt onder de 3 jaar wegens kleinde onderdelen

_

Le Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories