Grijp- en bijtspeeltje - Kuiken

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28269

Rammelaars van HABA (24)

Een speeltje met verschillende oppervlaktetexturen om te grijpen, in te bijten en aan te voelen. Het kuiken kan uit haar schelp genomen worden, ideaal om in te bijten. Het ontspant de kaakspieren en helpt zo bij het tandjes krijgen.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300428

CollectieVoor baby's
TypeHangspeeltjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Met een watervulling die gekoeld kan worden en een clip om het grijpspeeltje aan de kleding van je kindje te bevestigen. Geschikt vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6.51600.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories