Grijze lage opbergmand - Pirate Bunny

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP021

Wondermooie opbergmand van Fabelab, voor op de kinderkamer, je bureau of om kleine spulletjes zoals pampers en babysokjes in te bewaren rond de verzorgingstafel, ... jij kiest.

Ontworpen met liefde, gemaakt van organisch katoen!

27,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2701901101-M

CollectieAnimal Friends
TypeOpbergers
KleurGrijs
DiertjesKonijn

De dromerige vriendjes van Fabelab zorgen op hun eigen schattig manier voor wat meer orde in huis. Deze unieke opbergmand met konijnenoren is handig om dingen in te bewaren op een plank, bureau of zelfs op de vloer. Hij komt altijd van pas en is ook leuk om te combineren met de medium opbergmanden met dierenpatroon die er perfect in passen!

Materiaal: organisch katoen

Afmetingen: diameter: 26 cm  - hoogte: 11 cm

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Verkrijgbaar in verschillende designs en kleurtjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!