Groot activiteitenboek - Les Aventures de Paulie

Kleurrijk stoffen babyboek met schattig octopusje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

NOE1041

Een leuk babyboekje voor jouw kleintje om volop te ontdekken! Met het schattig octopusje Paulie en de prachtige onderwatertafferelen blijft jouw baby uren geboeid kijken en voelen.

Dit boekje met verschillende kleuren en materialen is ideaal voor het ontwikkelen van fijne motoriek.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 676091

CollectieLes Aventures de Paulie
TypeBabyboekjes
KleurBlauw

Het groot activiteitenboek Les Aventures de Paulie van Moulin Roty is een groot stoffen boek met veel illustraties. De rammelaar van de octopus kan zich verstoppen op elk van de 6 pagina's met zintuiglijke activiteiten.

De laatste pagina's zijn glow - in - the - dark om de zeebodem te illustreren.

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!