Grote folieballon - Raket

Zilveren feestballon in de vorm van een ruimteschip

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR233

Alles voor een astronauten feestje (10)

Dé musthave voor elk feestje van kleine, jarige astronauten. Deze grote ruimteraket folieballon is afgewerkt met zilveren details en laat een spoor achter van oranje crêpepapier!

Vul hem met helium voor een maximaal effect, zodat hij naar het plafond kan opstijgen.

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169984

CollectieTo the moon
TypeBallonnen
KleurZilver

Knappe folieballon Raket van MeriMeri, ideaal om je feest aan te kleden of cadeau te doen aan het feestvarken. Inclusief zilveren koord om de ballon makkelijk en snel op te hangen. Je kan hem ook vullen met helium, zo zweeft hij hoog in de kamer en zorgt hij voor een maximum effect. In de verpakking zitten oranje linten in crêpepapier die het vuur van de motor moeten voorstellen.

Materiaal: geprinte folie - 1,8 meter touw - oranje linten uit crêpepapier

Afmetingen opgeblazen ballon: 86 cm hoog - verpakking: 18 x 10 x 2 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories