Grote gebreide flamingo - Ringo

XL knuffel in de vorm van een roze vogel

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR135

Flamingo's hebben bijzonder lange poten en een bijzonder lange hals. Zo ook deze grote, flamboyante flamingo met de klinkende naam: Ringo. Hij is gemaakt uit zachte wol in prachtige tinten van roos, heeft lange poten uit donker roos touw en is afgewerkt met prachtig borduurwerk.

60,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169552

CollectieFlamingos
TypeKnuffels
KleurRoze

Meri Meri flamingo Ringo, gemaakt uit zachte wol in prachtige tinten van roos. Kijk naar die vleugels en de geknoopte pootjes uit touw. Om nog maar van de geborduurde details te zwijgen. Ringo is gemaakt uit organisch katoen en is een perfect knuffeldier voor jong en oud.

Afmetingen 35 x 75 x 10 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.350.750.3
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.