Grote geweven opbergmand - Ochre

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP189

Welcome to my jungle (218)

De grote geweven opbergmanden van Fabelab zijn pareltjes om in huis te hebben? Ze zijn echt gemaakt om tegen een stootje te kunnen en perfect om allerlei spullen in op te bergen. Ze houden ook erg mooi hun vorm doordat ze gemaakt zijn uit touw van organisch katoen.

58,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1905300005

CollectieLucky Ocean
TypeOpbergers
KleurGeel

Ronde, geweven opbergmand OCHRE van Fabelab uit touw dat gemaakt is van organisch katoen, ze heeft 2 handige handvaten zodat je de mand makkelijk mee kan nemen of kan verplaatsen en is afgewerkt met een oker gele onderkant.

Materiaal: 100% organisch, katoenen touw met GOTS-label

Afmetingen: one size

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
362501.2
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories