Haarbanden Mallow & Tierra - Set van 2

Twee dunne diademen voor kinderen in hippe kleurtjes

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH226

Mini cadeautjes, maxi pret! (289)

Voeg wat kleur en een vleugje stijl toe aan je kapsel met deze set van 2 dunne kinderdiadeempjes.

De hippe hoofdbanden komen in een leuke combinatie van kleuren en prints.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-Hband-MT

TypeHaarbanden
KleurRood
Grech & co tintMallow
STOP/FINISTOP

Set van 2 haarbanden Mallow & Tierra van GRECH & CO. Deze mooie haaraccessoires zijn gemaakt van 100% Oeko tex biologisch katoen.

Beschikbaar in 7 verschillende kleuren en patronen.

Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar

_

Voeg wat magie toe aan elke dag met de praktisch items van Grech & Co. Met collecties die geïnspireerd zijn door de onvoorwaardelijke liefde van moeders, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en speelse laarsjes tot milieuvriendelijk babyspeelgoed . Elk stuk is met liefde gekozen, ontworpen en gemaakt om elke dag makkelijker én leuker te maken. Ontdek Grech & Co. : een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories