panier haut tressé à la main 'Nimes' (M)

Handgeweven hoge designer mand - Nimes (M)

Staat: Nieuw product

Handed By

Uit de Second Skin collectie.
De hoge 'Nimes' mand is een ode aan handgemaakt design. Een oude, traditionele techniek wordt...

104,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Uit de Second Skin collectie.
De hoge 'Nimes' mand is een ode aan handgemaakt design. Een oude, traditionele techniek wordt gebruikt om deze designer mand te weven, met de hoogste precisie en oog voor detail. Zo neemt het weven van een Second Skin mand een dag handwerk in beslag. De mand is een ideale opberger in elke hedendaags interieur. Komt in twee uitvoeringen en past zowel in de woon-, slaap- of badkamer.

Omdat Handed By ook aan het milieu denkt, probeert het merk zoveel mogelijk met gerecycleerde materialen te werken. Ook in een andere maat opgenomen in ons Handed By-assortiment. Materiaal: gedeeltelijk gerecycleerde kunststof. Hoogte: 50 cm. Diameter: 34 cm.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3550350.35
Handed By is hét leidende merk in handmade gevlochten manden, tassen en woonaccessoires gemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals onder andere gerecycled plastic en bamboo. De producten zijn handgemaakt en kwalitatief hoogwaardig. Handed By design is herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar deze hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.