Handige beugelzaag - Terra kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB461

Terra Kids collectie by Haba (55)

Zagen, zagen, ... deze Terra Kids beugelzaag hoort zeker tot de basisuitrusting van elke jonge vakman. Hij kan veelzijdig worden gebruikt voor hout- en metaalbewerking. Je kan er makkelijk zelf mee leren zagen en je zult ze niet horen ... klagen ;-)

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304482

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Bij deze Terra Kids handzaag zitten twee verschillende zaagbladen die je met de klembout eenvoudig onderling kan verwisselen. De beugelzaag heeft een ergonomisch gevormde greep en past perfect in de Terra Kids Bouwset Gereedschapskist.

Inhoud: 1 houtzaagblad, 1 metaalzaagblad.
Afmetingen: 9,3 x 2,3 x 25,3 cm

Waarschuwing: gebruiken onder direct toezicht van een volwassenen.

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories