Handige beugelzaag - Terra kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB461

Terra Kids collectie by Haba (50)

Zagen, zagen, ... deze Terra Kids beugelzaag hoort zeker tot de basisuitrusting van elke jonge vakman. Hij kan veelzijdig worden gebruikt voor hout- en metaalbewerking. Je kan er makkelijk zelf mee leren zagen en je zult ze niet horen ... klagen ;-)

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304482001

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Bij deze Terra Kids handzaag zitten twee verschillende zaagbladen die je met de klembout eenvoudig onderling kan verwisselen. De beugelzaag heeft een ergonomisch gevormde greep en past perfect in de Terra Kids Bouwset Gereedschapskist.

Inhoud: 1 houtzaagblad, 1 metaalzaagblad.
Afmetingen: 9,3 x 2,3 x 25,3 cm

Waarschuwing: gebruiken onder direct toezicht van een volwassenen.

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
  • Door Anonymous A.
  •  de 29/12/2022
Degelijk materiaal
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/12/2021
Mooi
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories