Muurdeco regenboog

Heerlijke muurdeco Regenboog

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR196

Voeg een magische toets toe aan je interieur of aan dat van je kleine hartendief met deze heerlijke hangend regenboog. Een ontwerp van het feestmerk Meri Meri. Deze vrolijke muurdecoratie is gemaakt uit een metalen draad en afgewerkt met een super kleurrijk omhulsel uit wol.

Leuk voor boven de verzorgingstafel of aan de muur te hangen. Heb je al een plekje in gedachten?

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Mooie muur deco in de vorm van een kleurrijke regenboog van Meri Meri. Pas in elke kamer en vrolijkt elk interieur moeiteloos op.

Materiaal: kleurrijke, gebreeën sleeve op metalen draad
Afmetingen: 37 x 22 x 2,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22372.50
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...

product referentie :173431